Posudok o riziku a prevádzkový poriadok

Otázka / téma:

Softvér BTS používam už dosť dlho, sú tam niektoré veci dobré, niektoré by sa dali vylepšiť.
Ja osobne používam na 90% vlastnú dokumentáciu OPP, BOZP, CO, lebo so na to zvyknutý. V 90tich rokoch a začiatkom roku 2000.... neboli firmy na trhu s takou ponukou dokumentov v oblasti BOZP, OPP, ŽP, CO...., čiže som bol donútený si rôzne smernice spracovávať sám podľa platnej legislatívy, STN a rôznej dostupnej odbornej literatúry. Malo to zároveň vplyv na zvýšenie mojej vedomostnej odbornosti v uvedených oblastiach.
Človek však stárne a samozrejme nemá už toľko pracovného elánu, tak už teraz sem tam aj ja siahnem po nejakej smernici z BESOFTU, i keď ju musím patrične upraviť. Vlastne viac menej BESOFT využívam hlavne kôli legislatíve.
V lete 2014 prišla do platnosti zmena zákona 355/2007 Z.z. čo vlastne má spracované BESOFT ? sú to len bežné veci, citácie NV, vyhlášok a citovaného zákona.
Mne osobne momentálne chýba v ponuke BESOFTU manuál pre vypracovanie posudku o riziku s prevádzkovým poriadkom v zmysle zákona 355/2007 Z.z. ( biologický faktor, chemický faktor, práca s bremenom atď. ČO VY NA TO GOLEGOVIA???

Odpovede / reakcie:

BESOFT Online
Nová profesionálna online aplikácia BOZP