Dobrý deň chcel by som sa poradiť ako to funguje v iných firmách v prípade, že objednávate externú spoločnosť , ktorá má ďalšie subdodávky ako zabezpečujete preškolenie zamestnancov externých firiem servisov na pomery zamestnávateľa BOZP,PO akú dlhú platnosť udávate ?
Existuje možnosť, že BOZP,PO technik oboznámi konateľa alebo vedúcich exter. firiem a ten ďalej zabezpečuje oboznamovanie svojich zamestnancov ?
JE niekde uvedené že oboznámenie BOZP a PO na splnenie podmienky 124/2006 § 6 (4) môže vykonať len technik BOZP, PO prax mi ukazuje, že neviem byť 24 hodín k dispozícií a že vždy môže nastať situácia, ktorá vyžaduje príchod nových externých firiem v ktorúkoľvek hodinu.
Ak vie niekto popísať vzorový priebeh tejto situácie prosím o odpoveď.
Ďakujem s Pozdravom
Existuje možnosť, že BOZP,PO technik oboznámi konateľa alebo vedúcich exter. firiem a ten ďalej zabezpečuje oboznamovanie svojich zamestnancov ?
JE niekde uvedené že oboznámenie BOZP a PO na splnenie podmienky 124/2006 § 6 (4) môže vykonať len technik BOZP, PO prax mi ukazuje, že neviem byť 24 hodín k dispozícií a že vždy môže nastať situácia, ktorá vyžaduje príchod nových externých firiem v ktorúkoľvek hodinu.
Ak vie niekto popísať vzorový priebeh tejto situácie prosím o odpoveď.
Ďakujem s Pozdravom