Jedná sa o pracovné úrazy ?

Otázka / téma:

Dostal som otázku od zamestnanca spoločnosti. Môžem požiadať o Váš názor ?

Chodím do práce svojím autom. V náplni práce mám o.i. aj zabezpečiť lieky pre klientov = chodím ich dávať predpisovať a následne idem pre recepty. Svojím autom. Väčšinou je to po ceste do /z práce, nakoľko ošetrujúca lekárka klientov sídli v .............................. a ja bývam v ............................... Alebo situácia keď nesiem peňažnú hotovosť z pokladne do banky.
Preplatené to nemám, príspevok na dopravu nemám. Preplatený je iba parkovací lístok. Ak by sa niečo stalo (nehoda a pod.) ako by sa to hodnotilo? Že som bola na ceste domov, alebo som bola na služobnej ceste na súkromnom aute (samozrejme bez cestovného príkazu)? Vždy keď takto idem to nahlásim nadriadenému. Evidujem to aj v knihe príchodov a odchodov.
Alebo situácia, že kuchárky ide na svojom bicykli na nákup do kuchyne na ceste do práce, ešte oblečená v civile. V zime alebo za dažďa z bicykla spadne. Čo je to? Lebo v náplni práce to má a stane sa jej to 06,50 hod.

Ďakujem za Váš názor /ide o zamestnancov ZOS - zariadenie opatrovateľskej služby/

Odpovede / reakcie:

BESOFT Online
Nová profesionálna online aplikácia BOZP